Vul uw gegevens in en wij voeren een vrijblijvende MATCH uit! 

Hoe kunnen wij u bereiken?

Pallets kopen:

Pallets verkopen:

Alle gebruikte pallets worden na reparatie opnieuw ingezet of verwerkt als grondstof voor de houtverwerkende industrie.Informatie palletpooling

Match a pallet
save a tree

Palletmatch biedt een oplossing voor alle palletmaten. Wij kopen en verkopen tweedehands houten pallets waaronder Euro pallets, blokpallets, display pallets en chemiepallets (CP1 t/m CP9).

Heeft u pallets op uw bedrijfsterrein staan, waar u niets mee doet of u wilt van uw overtollige pallets af, stuur ons dan een paar foto's, de afmeting(en) en het aantal pallets die u wilt verkopen per mail naar info@palletmatch.com. Dan ontvangt u dezelfde dag nog een aanbod. Wilt u liever dat wij de pallets komen bekijken, geen probleem, neem contact met ons op en u ontvangt tijdens de bezichtiging direct een prijs.

In- en verkoop gebruikte pallets

Iedere pallet die wij inkopen wordt hergebruikt. Gehavende pallets zijn namelijk niet per definitie afgekeurd. In onze werkplaats kijken wij alle pallets nauwkeurig na en worden eventuele beschadigingen aan bruggen, dekplanken en klossen gerepareerd. Zo kunnen pallets meerdere malen op kwalitatief hoogwaardige wijze worden ingezet en levert u een belangrijke bijdrage aan de bescherming van het milieu.

Zijn de pallets niet meer te repareren, dan recyclen we de pallet. We vermalen de pallet tot kleine stukjes hout met onze shredder en dat wordt weer verder hergebruikt in de houtverwerkende industrie.

Palletmatch levert 24/7 alle volumes pallets door heel Nederland en in het grensgebied van Duitsland. Bent u op zoek naar een specifieke soort pallet, wilt u van uw overtollige pallets af of wenst u meer informatie over onze dienstverlening en de recycling van pallets? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Neem contact met ons op